Positiva besked i River – nyckelspelare tillbaka

Under söndagen kom positiva besked ifrån River Plates träningsanläggning. Både Lucas Pratto och Fabrizio Angileri är spelklara till mötet med Binacional på tisdag. 

Så sent som igår höjdes mer än ett oroande finger kring River Plates situation på vänsterbacksplatsen. Milton Casco är fortfarande inte kurant efter att ha testats positivt med Coronaviruset och hans ersättare mot São Paulo, Fabrizio Angileri, fick en känning i sin högra axel. 

Men nu verkar det som att Angileris problem inte är särskilt allvarliga utan han ska kunna medverka redan på tisdag mot Binacional i den peruanska huvudstaden. Utöver detta positiva besked kom också nyheten att anfallaren Lucas Pratto är redo igen efter sin lårskada. Han lär dock inte starta på tisdag utan får mest troligt börja på bänken.

Rivers förmodad startelva på tisdag: Armani: Montiel, Martínez Quarta, Pinola, Angileri: Pérez, Nacho Fernández, De la Cruz: Julían Álvarez, Rafael Borré, Matías Suárez.