Godoy Cruz lyfter upp talanger: ”Väldigt glad”

Godoy Cruz håller på att förbereda sig inför en ny säsong och i dessa förberedelser ingår att lyfta upp några intressanta spelare ifrån ungdomslaget.

Den nye huvudtränaren i Godoy Cruz, Diego Martínez, har börjat sätta ihop sitt lag inför den kommande säsongen i Argentina.

Bland dom nye spelarna återfinns flera intressanta talanger som lyfts upp ifrån ungdomslaget. En av dessa är yttermittfältaren Matías González.

”Jag har varit i Godoy Cruz i 13 år. Spelat i samtliga ungdomslag, reserverna – och nu seniorlaget. Jag är väldigt glad över detta eftersom jag samtidigt är en stor supporter till klubben. Jag är otroligt tillfreds och njuter av detta ögonblick”.

González var reservlagets näst bäste målgörare under fjolårssäsongen.

”För egen del vill jag gärna spela i Primera och försöka göra mål även där. Man måste ha fötterna kvar på jorden, jobba hårt, och ha fokus på målsättningarna. Tränaren har pratat väldigt positivt med oss, och han sa till mig att jag skulle utnyttja min snabbhet och utmana mina motståndare”.