Lisandro López stannar hemma i Argentina – förmodad startelva för Boca

Lisandro Lopez lämnas hemma i Boca Juniors – detta eftersom han uppvisat symptom av Coronaviruset.

Under gårdagskvällen reste Boca Juniors till Paraguay för kvällens möte med Libertad. Truppen som åkte dit var på många sätt och vis den förväntade, men i slutskedet kom en lite förvånande ändring.

Mittbacken Lisandro López lämnas hemma i Argentina eftersom han uppvisat symptom av Coronaviruset. Därmed kommer Russo bli tvungen att ändra om en del i mittförsvaret. In istället för López lär Zambrano placera sig.

Utöver detta finns det också en del frågetecken kring vem som kommer starta på vänsterbacksplatsen. Fabra sägs leda i denna kamp, med Mas, eftersom Russo föredrar hans huvudspel i dagens match mot Libertad.

På mittfältet är det en kamp mellan Maroni och Capaldo om den ena platsen bredvid Pol Fernández. Här verkar det vara hugget som stucket om vem som tar den platsen. Men ska jag ge mig på en gissning kommer Maroni ockupera denna.

Förmodad startelva: Andrada: Jara, Zambrano, Izquierdoz, Fabra: Campuzano, Salvio, Pol Fernández, Maroni: Soldano, Tevez.

Avspark: 02:00, svensk tid.