Återvänder Cristian Chávez till Aldosivi?

Efter en mindre lyckad period i Independiente har supportrarna till Aldosivi börjat drömma om en återkomst till klubben ifrån Mar del Plata. Återvänder Chavéz till Aldosivi?

Cristian Chávez har satt ett bestående avtryck bland Aldosivis supportrar efter sina år i föreningen. Allt ifrån hans vackra mål som innebar uppflyttningen till Primera Division, till samtliga av hans baljor i Argentinas högsta division.

Under gårdagen uttalade sig spelarens agent, Eduardo Rossetto, kring en eventuell återkomst till Aldosivi.

”Just nu finns det inget konkret kring att Chávez skulle återvända till Aldosivi. Återkomsten till Mar del Plata har ingenting med spelarens egen vilja att göra. Om det funnits ett intresse ifrån båda klubbarna, om att komma överens, då ha Chávez såklart analyserat detta. Men just nu är det enbart som turist han återvänder till Mar del Plata och inget annat”.

Cristian Chávez hade ingen succéfylld start på fjolårssäsongen med Independiente. Några småskador och noll gjorda mål resulterade i att storklubben lånade ut anfallaren till Central Córdoba. Men inte heller här blev det någon succé och anfallaren avslutade säsongen utan att ha gjort ett enda mål.

”Som läget är just nu finns det inga konkreta anbud på Chávez utan enbart förfrågningar kring hans situation. Han vet om att han kommer hamna i Aldosivi igen vid något tillfälle i karriären”.

Spelarens agent avslutar sedan med att skämta kring Chávez avslutning på karriären. 

”Han har sagt att han ser sig avsluta fotbollskarriären i Barcelona med Messi – eller i Aldosivi”.