Tigres Copa-trupp presenterad

Tigre har även dom presenterat sin trupp till höstens Copa Libertadores. 

Nestór Gorosito väljer att enbart registrera 29 spelare – och det är helt enkelt eftersom man inte har fler spelare att tillgå i dagsläget. Ett stort antal nyförvärv finns med i truppen samtidigt som alla spelarförluster under uppehållet givetvis är borta. 

Bland nyförvärven hittar vi: Roman Martínez, Abel Luciatti, Sebastián Prieto, David Gallardo, Diego Becker, Ijiel Protti, Pablo Magnin, Nicolas Sansotre och Facundo Monteseirin. 

På torsdag tar sig Tigre an Guaraní borta i Paraguay och till skillnad ifrån sina motståndare har argentinarna inte haft någon möjlighet att spela några matcher innan drabbningen. Paraguayanerna däremot har hunnit återstarta sitt ligaspel och resultaten där har varit av blandad kompott. 

Efter att ha förlorat sina två inledande gruppspelsmatcher ser möjligheterna till att ta sig vidare ifrån gruppen svåra ut för Gorositos mannar. Men chansen finns och då ska man givetvis försöka ta den.

Här är Tigres kompletta Copa-trupp: