Närmar sig Marcone en plats i startelvan?

Boca förbereder sig för fullt inför torsdagens möte med Libertad och en av spelarna som närmar sig en startelva ska vara Iván Marcone.

Faktum är nämligen att Marcone ofta har fått stå tillbaka, under Russos epok i klubben, för Jorman Campuzano. Detta då tränaren enbart har velat ha en balansspelare på mittfältet. Men mot Libertad borta, på torsdag, verkar det som att Russo vill säkra upp ytterligare centralt.

Det lutar därför åt att Marcone kommer bilda ett defensivt block med Campuzano, medan yttrarna i Cardona och Salvio står för det offensiva. Även Pol Fernández finns med i tränarens tankar.

I försvaret har ett mindre problem dykt upp då Buffarini har problem med en vad. Om han inte kan komma till spel är det mest troliga att Leonardo Jara ersätter honom.

En möjlig startelva: Andrada: Buffarini/Jara, Izquierdoz, López, Fabra: Salvio, Marcone, Campuzano, Pol Fernández/Cardona: Tevez, Soldano.

Anfallsparet känns mer eller mindre givet då Tevez och Soldano har kompletterat varandra väldigt bra. Ábila är dessutom skadad och mest troligt vill Russo gärna ha en bra uppspelningspunkt i Soldano – därför får Zárate börja på bänken.