Med Casco borta på torsdag får River tänka om

Milton Casco har testats positivt för Coronaviruset och detta har tvingat Marcelo Gallardo till att tänka om kring sin startelva i debuten mot São Paulo på torsdag. 

Vänsterbacksplatsen i Gallardos lagbygge har ockuperats av Milton Casco under en längre tid och när nu han är borträknad till följd av att ha drabbats av Coronaviruset, måste huvudtränaren tänka om i sina förberedelser. 

Under helgen har River Plate tränat såväl under lördagen som söndagen och då har Gallardo testat olika varianter. I enighet med det protokoll som tagits fram, är det nämligen egentligen inte tillåtet för dom argentinska klubbarna att träna på matchspel, med alldeles för många spelare involverade. 

River kringgick dock detta under helgen och testade på lite matchliknande spel när spelarna möttes 10 mot 10. Olika konstellationer provades, men i slutändan verkar det som att Gallardo nu har bestämt sig för vilka spelare som han tänker starta med mot São Paulo på torsdag. 

Förmodad startelva: Armani: Montiel, Martínez Quarta, Pinola, Angileri: Álvarez, Pérez, Fernández, De La Cruz: Suárez, Borré. 

Sedan tidigare saknas Lucas Pratto som under den föregående veckan drog på sig en lårskada.