Russo vill resa med laget till Paraguay trots avrådan

Bocas tränare, Miguel Ángel Russo, vill resa till bortamötet med Libertad. Detta trots läkarnas avrådan. 

Under den nästkommande veckan ska Boca ta sig till Paraguay för mötet med Libertad i Copa Libertadores. Klubbens läkare har avrått huvudtränaren Miguel Ángel Russo ifrån att resa till Paraguay pga. Corona-pandemin och det faktum att tränaren tillhör riskgruppen. 

Russo ska dock inte själv vara särskilt sugen på att stanna hemma när hans lag kämpar för att ta sig vidare ifrån gruppspelet. Huruvida han kommer följa med eller inte kommer att bestämmas innan onsdag i nästa vecka – samma dag som Boca reser till den paraguayanska huvudstaden. 

Under helgen som kommer väntas stora delar av Bocas trupp återigen vara i träning efter att en stor del av dom missat 1,5 veckas träning till följd av att ha testats positivt med COVID-19. Russo förväntas leda träningarna i helgen då Boca tränar såväl lördag som söndag.