Leo Godoy nära Estudiantes

Talleres högerback, Leonardo Godoy, ser ut att lämna Córdobaklubben för att skriva på för Estudiantes. 

Talleres ser ut att fortsätta sälja under detta transferfönster. Efter att spelare som Facundo Medina, Andrés Cubas och Guido Herrera lämnat klubben är det nu dags för Leonardo Godoy att följa i samma fotspår. 

Enligt uppgifter i Argentina är högerbacken nära att lämna för spel i Estudiantes. Avtalet ska handla om ett 18-månaders långt lån, med en köpklausul inskrivet på 1,000,000 dollar för 50% av spelaren. Kontraktet väntas skrivas på inom den närmaste tiden och samtidigt kommer Godoy att förlänga kontraktet med Talleres.

25-åringen kom till Talleres 2016 och har varit en viktig del av laget under flera säsonger. Han hjälpte föreningen att nå uppflyttningen till Primera Division och totalt blev det 70 matcher och fyra gjorda mål för Godoy i Córdobaklubben.