Walter Bou förlänger med Boca – men väntas bli utlånad igen

Under torsdagen kom uppgifter om att Bocas anfallare, Walter Bou, kommer att förlänga sitt avtal med ytterligare ett år – till slutet av 2022 – och samtidigt lånas ut.

Walter Bou befinner sig en bra bit ner på rangordningen bland Boca Juniors anfallare. Klubben har nästan ett överskott på just denna position och just därför lutar mycket åt en ny utlåning. Anfallaren var som bekant utlånad till Unión under fjolårssäsongen.

Frågan som återstår nu är vilken klubb som kommer låna in honom. Defensa y Justicia har varit den föreningen som nämnts flitigast i detta sammanhang, men nu har även Talleres seglat upp som en potentiell klubbadress.

Utlåningen till Unión renderade i 5 mål på 20 matcher för Walter Bou.

Córdobaklubben behöver förstärka sitt anfall och då kan Bou vara helt rätt spelare. Anfallarens framtid lär defineras inom den närmaste tiden.