Braian Romero inför Copa Libertadores: ”Målet är att gå vidare”

Defensa y Justicias nyförvärv Braian Romero uttalade sig under dagen kring sitt nya lag och chanserna att gå vidare ifrån gruppen i Copa Libertadores. 

Hernán Crespos Defensa y Justicia kliver in i Copa Libertadores nästa torsdag och man gör det med flera nyförvärv i laget. Bland dessa återfinns anfallaren Braian Romero som ser fram emot utmaningen att gå vidare ifrån gruppen, trots att lagets inledande två matcher slutade med förlust. 

”Vi kan vända på detta utan problem – vi har definitivt fokus på detta. Målet är att gå vidare till nästa runda. Olimpia har visserligen mer matcher i benen, men vi ska göra vårt bästa för att detta ska ske”.

Nästa vecka väntar mötet med ecuadorianska Delfín på hemmaplan och efter det ska Defensa ta sig an Olimpia – även det på hemmaplan.

”Hela laget måste komma ut med en kraftfull inställning. Vi spelar för klubbens prestige. Vi är väldigt motiverade för att gå vidare till nästa runda”.

Avslutningsvis kommenterade Romero sin nye tränare Hernán Crespo och sättet som han vill spela på.

”Spelstilen är en av sakerna som gett balans till laget. Libertadores är en stor utmaning, vi började dåligt, men med denna trupp måste vi vända på detta. Jag är glad över att vara här, det var precis som jag hade föreställt mig. Det som folk har sagt om Defensa y Justicia stämmer bra. Det är en fördel hur ungdomarna i detta lag springer och använder systemet”.