Boca och Independiente i en potentiell affär

Boca Juniors och Independiente kan eventuellt ingå i en bytesdeal där Fabricio Bustos, Agustín Rossi och Iván Marcone ska ingå. Blir det någon affär denna gång?

Boca och Independiente har varit i farten med varandra tidigare under detta transferfönster. Då gällde det en potentiell affär som involverade Silvio Romero och Iván Marcone. Nu har Romero bekräftat sin fortsättning i El Rojo och istället ska det handla om högerbacken Fabricio Bustos.

Det som påminner om den förra affären är det faktum att Iván Marcone återigen ska finnas med i förhandlingarna. Independiente är väldigt sugna på mittfältaren och dessutom ska även målvakten Agustín Rossi involveras i affären. 

Problemet just nu är dock att Boca endast vill släppa Marcone och Rossi på lån – i utbyte mot Bustos – medan Independiente vill ha en procentsats av båda spelarna. Bocas mål är att få in en ny högerback då Buffarini, vars kontrakt går ut nästa år, har avslagit det senaste kontraktsförslaget ifrån klubben. 

Bustos har varit en av Independientes viktigaste spelare under dom senaste säsongerna och tillhör en av seriens bättre högerbackar. Blir det någon affär denna gång?