Argentinos Juniors värvar stortalang

Under tisdagen annonserade Argentinos Juniors att man värvar in anfallaren Matías Godoy ifrån Atlético Rafaela.

Den 18-årige talangen spenderade fjolårssäsongen på lån hos kroatiska Dynamo Zagreb, men fick inte ett förlängt avtal med den sydeuropeiska klubben. Istället återvände han till Atlético Rafaela och nu är han alltså klar för Argentinos Juniors.

Även detta avtal handlar om ett lån, med en köpoption på 50% av spelaren inskrivet. Godoy har varit en omskriven talang sedan några år tillbaka efter sina fina bedrifter med Rafaela, men även det argentinska ungdomslandslaget där han gjorde fyra mål i VM-slutspelet 2017 för 15-åringar. 

Anfallarens insatser ledde till att såväl San Lorenzo som Boca Juniors visade intresse för honom, men istället valde Godoy att gå till Dynamo Zagreb. Nu är det Argentinos Juniors som gäller framöver och det ska onekligen bli intressant att följa hans utveckling under dom kommande säsongerna.