Cardona tillbaka i träning för Boca

Det har gått några veckor sedan Boca Juniors bekräftade värvningen av Edwin Cardona och igår gjorde den offensiva mittfältaren sitt första träningspass sedan återkomsten.

Det var en glad och upprymd Edwin Cardona som kom till Bocas träningsanläggning under gårdagen. Efter att ha uppfyllt den obligatoriska karantänen, på 14 dagarna, är Cardona nu redo att ansluta sig till storklubbens träningar.

På Instagram publicerade spelaren bilder på sig själv i Bocas träningsoverall med texten ”Feliz. Gracias señor por esta bendición”. Många supportrar reagerade omgånede på att Cardona såg betydligt mer vältränad ut än förra gången han spelade i storklubben.

Med tanke på alla bortfall i Bocas trupp, till följd av Corona, finns det stora chanser att Cardona får speltid redan mot Libertad under den kommande veckan.