Fernando Torrent klar för Rosario Central

Det är ännu inte helt officiellt, men i stort sett allting pekar på att den f.d. Arsenal Sarandí-spelaren, Fernando Torrent, kommer skriva på för Kily Gonzálezs Rosario Central.

Hittills har Rosarioklubben endast gjort två värvningar inför den nya säsongen – Emiliano Vecchio och Jonathan Bottinelli. Men nu ser Kily González och hans trupp ut att få ytterligare ett tillskott till laget.

Det rör sig nämligen om den f.d. Arsenal Sarandí-försvararen, Fernando Torrent, som lämnade sin förra klubb på fri transfer tidigare under sommaren, och som nu verkar ha bestämt sig för Rosario Central.

Där ska ha funnits andra klubbar med i bilden, däribland Maradonas Gimnasia, men i slutändan föll valet på Central. Den 28-årige försvararen var ordinarie i det Arsenal som överraskade många under fjolårssäsongen i Primera Division.

Kontraktet sägs skrivas till den siste december 2021.