Rafael Borré om framtiden: ”Vi får vänta och se vad som händer”

Juan Quintero har redan lämnat River Plate och nu dyker det upp rykten som placerar anfallaren Rafael Borré i Europa. 

River Plates anfallare, Rafael Borrés, fortsättning i storklubben River Plate har varit ett frågetecken under en längre tid. Detta eftersom Atlético Madrid äger 50% av spelaren och har möjlighet att köpa loss dom sista procenten för 7,000,000 euro. 

Under dom senaste dagarna har ett rykte dykt upp som placerar anfallaren i en icke namngiven italienska klubb. Affären ska i sådana fall gå ut på att den spanska klubben först köper loss, dom sista procenten, och sen säljer anfallaren vidare. 

Samtidigt har ett uttalande ifrån huvudpersonen själv, om hans framtid, spätt på ryktena kring en eventuell flytt.

”Vi får vänta och se vad som händer framöver”.

Den 24-årige colombianske anfallaren har gjort 39 mål på 111 matcher i River Plate sedan han kom till klubben 2017.