Fassi: ”Det är troligt att Bustos lämnar”

Talleres president, Andrés Fassi, bekräftade under fredagen att det är högst troligt att Nahuel Bustos lämnar under detta transferfönster.

Nahuel Bustos var utan tvekan Talleres största utropstecken under fjolårssäsongen med sina nio gjorda mål framåt. Tack vare sin insatser har ett stort intresse dykt upp för den 22-årigd anfallaren bland flertalet europeiska klubbar. Under fredagen uttalade sig Córdobaklubbens president, Andrés Fassi, kring Bustos situation.

”Det är högst troligt att Bustos lämnar. Där finns fyra eller fem klubbar som har ett stort intresse för honom. Vi har fått förfrågningar ifrån Ryssland, Tyskland, Spanien och Portugal”.

Talleres har redan sålt flera tongivande spelare under sommaren och arbetet är just nu i full gång med att sätta ihop ett slagkraftigt lag inför den nästkommande säsong.

Mycket tyder på att Bustos lämnar Talleres under detta transferfönster.

”Vi vill sätta ihop ett slagkraftigt Talleres för denna turnering som drar igång i höst, men kanske framförallt inför nästa år. Vi siktar just nu på att få in fyra eller fem spelare. Detta för att kunna känna oss bekväma inför 2021 och Copa Sudamericana”.

Córdobaklubben ska som bekant delta i nästa års Sudamericana och det är främst till denna turnering som förberedelserna är igång. När ligasäsongen kan dra igång under hösten är det forfarande ingen som vet.

”Det är viktigt att supportrarna förstår denna process. Denna eventuella ligaturnering kommer vara kort och det gör den extra speciell – vi vet inte heller när den kommer att dra igång. Därför börjar vi organisera oss inför nästkommande år”.