Talangfull anfallare på väg till Talleres?

Dom senaste dagarna har ryktena intensifierats kring att Córdobaklubben är nära att kontraktera den unge anfallaren Ignacio Lago ifrån Almirante Brown.

Talleres har mest varit aktiva, under sommarens transferfönster, vad det gäller att sälja spelare. Klubben har tappat viktiga pjäser ifrån samtliga lagdelar och nu behövs det förstärkningar för att få ihop ett någorlunda slagkraftigt lag till återstarten av ligafotbollen. 

En av spelarna som har ryktats mest intensivt till Talleres är Almirantes Browns 18-årige anfallare Ignacio Lago. Spelaren, som är fostrad i klubbens ungdomslag, debuterade för Almirante Brown redan som 15-åring. Hans insatser har lockat till sig ett intresse bland dom största klubbarna i Argentina – något som klubbens president, Maximiliano Levy, har bekräftat sedan tidigare.

”Boca, River, Independiente och Racing har allihop visat intresse för honom, men det mest konkreta har kommit ifrån Talleres”.

Skulle värvning gå i hamn blir Ignacio Lago Córdobaklubbens andra nyförvärv denna sommar efter mittbacken Piero Hincapié.