Positiva besked för Racing – Lisandro López tillbaka i träning

Efter att ha drabbats av en jobbig sträckning i baksidan av låret, för några veckor sedan, ska nu Lisandro López vara redo för full träning igen.

Att Lisandro López är viktig för sitt Racing Club är knappast någon överdrift. Lagkaptenen tillhör Beccaceces favoritspelare och därför var det en aning alarmerande när anfallaren fick en sträckning, i ena låret, för några veckor sedan. 

Men av allt att döma ska López nu vara helt återställd och innan denna veckan är slut räknar man, ifrån Racings håll, att han åter ska vara tillbaka i full träning. Därmed kommer anfallaren, av allt att döma, vara redo när Racing ska återstarta sin Libertadores-resa den 17 september mot uruguayanska Club Nacional.

Ungefär samtidigt som López skadade sig, gjorde Matías Rojas det också. Även i detta fall gällde det en sträckning i ena lårmuskeln och även om mittfältaren också beräknas vara tillbaka inom en snar framtid, pekar rapporterna på att det kan ta lite längre tid än för López.