Flera nya fall av Corona i Rosario Central

Efter att ett dussintal personer inom klubben hade bekräftats smittade under den föregående veckan genomförde Rosario Central nya tester på måndagen.

Misstankarna fanns där och det var också därför som klubben gjorde ytterligare tester under måndagen. Farhågorna blev bekräftade under gårdagskvällen när klubben gick ut och bekräftade att man upptäckt sju nya fall av COVID-19 i föreningen. Dock ska inget av dessa ha varit i seniortruppen. Vidare meddelade Central att samtliga personer var symtomfria och vid god hälsa.

Sedan tidigare har man haft tre konstaterade fall av Coronaviruset i föreningen. Då rörde det sig om seniorlagets målvaktstränare Diego Zuljan samt materialförvaltarna Héctor Cardozo och Sergio Villarruel. 

Truppen kommer fortsätta med sina träningar under den kommande veckan med start under tisdagen (läs idag).