Marcos Senesi på Atalantas radar?

Den f.d. San Lorenzo-försvararen har haft en väldigt fin säsong med Feyenoord, i holländska Eredivise, och därför har större klubbar ryktats vara intresserade av mittbackens namnteckning.

Efter bara en säsong i Europa har Marcos Senesi redan lockat till sig ett stort intresse ifrån kontinentens största ligor. Mittbackens säsong med holländska Feyenoord har varit en stor succé och han blev också vald till hela ligan bästa centrala försvarare.

Tidigare i somras ryktades Sevilla vara väldigt angenäma om att knyta till sig spelaren och ska då också ha lagt ett bud värt 15,000,000 euro – något som den holländska klubben avslog eftersom man inte tänker sälja mittbacken för under 20,000,000. Även Marelo Bielsas Leeds har nämnts en potentiell klubbadress för Senesi, men utan att något konkret anbud har inkommit.

Nu kan istället den italienska klubben Atalanta segla upp som en möjlig klubbadress för Senesi. Enligt uppgifter i Argentina ska tränaren Gasperini vara väldigt intresserad av argentinaren och även om inget bud ska ha lagts – ännu – kan det mycket väl göra det inom en snar framtid. 

Skulle Senesi skriva på för Feyenoord hade han blivit lagkamrat med två andra argentinare i Alejandro Gómez och José Luis Palomino.