Fortsätter Gabriel Rojas i San Lorenzo?

Efter att först inte ha funnits med i Sosos framtidsplaner ska Gabriel Rojas prestationer på träningarna ha fått tränaren att ändra sin uppfattning – stannar han?

San Lorenzos ytterback, Gabriel Rojas, var utlånad till uruguayanska Peñarol under fjolårssäsongen och fick ganska snabbt reda på, vid återkomsten tidigare i somras, att han inte fanns med i tränare Sosos framtidsplaner. Därför har Rojas också letat efter en ny klubbadress.

Men efter att ha deltagit i San Lorenzos första tre veckor av lagträning, sedan återstarten, har Rojas imponerat på Soso till den grad att tränaren nu ändrat sin tidigare inställning.

Enligt uppgifter i Argentina har tränaren haft ett samtal med ytterbacken och uttryckt sin önskan om att Rojas ska fortsätta i klubben. Ytterbacken blev glad över lovorden och meddelade att han skulle återkomma inom kort med ett besked.

Stannar Rojas i San Lorenzo?