Brunetta på väg till Italien?

Enligt uppgifter i Argentina är Godoy Cruzs mittfältare, Juan Brunetta, nära en övergång till en icke namngiven klubb i Italien – lämnar han i sommar?

Juan Brunetta har varit ett av få glädjeämnen i Godoy Cruz under dom senaste säsongerna och hans insatser har lockat till sig ett intresse ifrån flera klubbar i Europa. Enligt uppgifter i Argentina ska nu en italiensk klubb, som ännu inte är namngiven, ha lagt ett bud på spelaren.

Budet ska handla om en utlåning med ett köpkrav, på 8,000,000 euro, ifall spelaren deltar i minst 70% av matcherna för klubben. Detta ligger väldigt nära summan, på 10,000,000 dollar, som Mendozaklubben tidigare begärt för att släppa sin guldklimp. 

Tidigare har bl.a. Boca fått ett bud på 1,500,000 dollar – för 50% av spelaren – avslaget och detsamma gällde för den belgiska storklubben Genk som erbjöd fem miljoner euro.