Saudiarabisk klubb visar intresse för Bocas Izquierdoz

Under torsdagen dök det upp ett rykte som placerade Bocas mittback, Carlos Izquierdoz, i den saudiarabiska klubben Al-Shabab FC.

Boca har redan tappat en mittback, sedan den förra säsongen avslutades, i Junior Alonso och nu finns risken att Izquierdoz också lämnar storklubben. Det ska nämligen finnas intresse för argentinaren ifrån den saudiarabiska klubben Al-Shabab FC. 

Klubben ska faktiskt också redan ha lagt ett bud som Boca avslagit. Detta eftersom saudiaraberna erbjudit ett lån och ifrån Bocas sida är man väldigt tydliga med att man inte kommer acceptera några låneanbud på spelare som tillhör startelvan. Kommer det däremot ett konkret bud om att köpa spelaren, ja då kommer man givetvis att analysera detta. 

Men hur kommer det sig då att Al Shabab helt plötsligt blivit intresserade av Bocas mittback? Dom leds nämligen av Pedro Caixinha, som tränade Izquierdoz under spelarens epok i mexikanska Santos Laguna. 

Det återstår nu att se ifall Al-Shabab återkommer med ett nytt bud eller om man ser sig om efter andra alternativ. Boca själva behåller gärna sin mittback ett tag till.