Boca släpper två spelare på lån

Trots att inget ännu är helt officiellt, tyder det mesta på att Boca Juniors kommer släppa två stycken spelare på lån för att dessa ska få mer speltid. 

Spelarna som det rör sig om är anfallaren Nazareno Solís och mittfältaren Franco Cristaldo. Båda två var även utlånade under fjolåret och finns inte med i tränare Russos, nämaste, framtidsplaner. 

För Solís del ska det röra sig om en utlåning till den grekiska klubben OFI Kreta. Anfallaren var utlånad till Aldosivi under fjolåret, men utan att göra något större avtryck. Solís kom till Boca Juniors redan 2016 ifrån Talleres, då med stora förväntningar på sig, men har sedan dess haft svårt att slå sig in i storklubben. 

När det gäller Cristaldo kommer han, av allt att döma, att gå på lån till Huracán. En utlåning som ska sträcka under dom nästkommande 18 månaderna. 

I båda fallen har respektive klubb möjligheten att göra lånen permanenta, efter periodens slut, för 500,000 dollar. Utöver dessa två utlåningar jobbar Boca även hårt på att hitta en ny klubb åt Sebastián Pérez.