Guido Herrera helt klar för Malatyaspor: ”Jag är evigt tacksam”

Talleres målvakt, Guido Herrera, blev helt klar för turkiska Malatyaspor under onsdagen.

Det ryktades vara nära, så sent som igår, och under onsdagen blev det också officiellt – Guido Herrera lämnar Talleres för spel i turkiska Malatyaspor.

Klubben betalar Talleres 550,000 dollar för ett årslångt lån med en köpoption på 4,200,000 dollar. Herrera kom till Talleres 2016 och har gjort över 100 matcher för klubben. Efter att affären blev officiell skickade målvakten ett meddelande till föreningens supportrar.

”Jag vet att detta är ett ‘på återseende’. Jag kommer att minnas er för alltid. Jag är otroligt tacksam för denna tid, för allt jag lärt mig och allt som gjort mig till en bättre person. För att ni alltid varit ett stöd sedan jag kom hit. Utan er hade jag inte varit hälften av den person jag är idag, för detta kommer jag vara tacksam gentemot er för resten av mitt liv”.

Just nu har Talleres endast 42-årige Mauricio Caranta som målvakt i truppen. Detta förutom dom två ynglingarna Joaquín Blázquez och Franco Fragueda – som båda två ännu inte debuterat i Primera Division.

Plockar man in en ny målvakt utifrån innan säsongen drar igång igen?