Atlantas president har blivit mordhotad

Under helgen blev presidentens familj mordhotad.

Ett handskrivet brev hade skickats till presidenten, Gabriel Grecos, 80-årige pappas hem, där budskapet var kort och koncist.

”Uppflyttning för Atlanta till Primera. På det sättet undviker vi att en olycka sker vid ditt hem”.

Till följd av detta valde klubben att gå ut med ett meddelande via sina sociala medier .

”Club Atlético Atlanta står enade med president Gabriel Greco i denna jobbiga situation där hans pappa mottagit ett hot. Vi fördömer all form av hot och uppmanar våra supportrar och sympatisörer att dra tillsammans åt samma håll. Detta är vägen för att fortsätta utvecklas, det är vårt tankesätt. Våra meningsskiljaktigheter ska inte uttrycka sig genom fegheten i att hota den andres familj. Debatten måste hålla respektfullt och med tolerans”.

Man avslutar sedan meddelandet såhär…

”Vi upplever just nu den bästa perioden i klubbens historia på flera årtionden. Låt oss inte tappa bort våra bedrifter som medlemmar, supportrar, spelare och ledare har åstadkommit för att istället behöva fokusera på en intolerans som inte varit med och skapat den klubb vi alla supportrar”.