Argentinos uppges ha hittat Fausto Veras ersättare

Det mesta tyder på att Fausto Vera kommer lämna Argentinos Juniors under sommaren. Nu ser det ut som att klubben har hittat sin ersättare.

Den 22-årige Facundo Mater har funnits med på flera klubbars radar under dom senaste transferfönsterna efter att ha presterat väldigt lovande med Nueva Chicago. Nu ser det ut som att Argentinos kommer knyta till sig spelaren, som en direkt ersättare till Fausto Vera.

Mater sägs gå på ett lånekontrakt till Argentinos. Kontraktet kommer skrivas på 18 månader, med en köpoption när denna period är över. Mater påminner en hel del om Vera i spelstilen och fungerar bäst i den defensiva balansrollen på mittfältet.

Facundo Mater sägs ersätta Fausto Vera i Argentinos Juniors.

Under fjolårssäsongen var han ordinarie i ett Nueva Chicago som gick ruskigt dåligt och som faktiskt låg sist i sin zon när Corona-uppehållet kom. Övergången till Argentinos väntas bli klar under dom närmaste dagarna.