Racing Club och Beccacece hoppas på fler nyförvärv

Hittills har Racing Club och Beccacece bara värvat in målvakten Matías Ibañez. Dock hoppas såväl tränaren, som klubben, att man ska lyckas göra klart med några nyförvärv till innan säsongen drar igång igen.

Sebastián Beccacece är en tränare som ofta är aktiv på transfermarknaden och sommarens fönster är inget undantag. Enligt uppgifter är Racing väldigt nära att göra klart med den paraguayanske mittfältaren Lorenzo Melgarejo.

Spelaren är kontraktslös sedan hans avtal med ryska Spartak Moskva löpte ut under sommaren. Nu väntas han resa till Argentina under den kommande veckan för att skriva under kontraktet med den argentinska storklubben.

Melgarejo kom till den ryska storklubben 2016 och har under årens lopp hunnit med att vinna såväl ligan som Supercupen med Spartak. 

Lorenzo Melgarejo sägs vara mer eller mindre klar för Racing Club.

Utöver denna värvning hoppas Beccacece kunna göra klart med den unge peruanen, Yuriel Celi. Här ska man ha nått en överenskommelse med spelarens klubb, Academia Cantolao, men det som återstår är att det personliga kontraktet för Celi. Enligt uppgifter ska den 18-årige talangen kräva mer pengarna än vad Racing Club är villiga att erbjuda och därför står affären, just nu, still.