Banfields vicepresident om Bocas intresse för Urzi: ”Vi måste vara realistiska”

Agustín Urzi är en av dom mest eftertraktade talangerna i Argentina. Många klubbar i Europa sägs vara intresserade och nu har Banfields vicepresident uttalat sig om att det även funnits intresse ifrån Boca Juniors.

Banfields yttermittfältare Agustín Urzi har länge varit en av den argentinska fotbollens mest eftertraktade spelare. I en intervju, under torsdagen, bekräftade klubbens vicepresident, Oscar Tucker, att även Boca Juniors visat intresse för spelaren.

”Det finns intresse ifrån många klubbar. Boca har varit en av dessa, men vi avslår alla inhemska bud. Urzis utköpsklausul är 20,000,000 dollar, det är omöjligt för en argentinsk klubb att möta. Man måste trots allt vara realistisk. Faktum är att det är en så pass hög klausul att han mycket väl kan stanna”.

Agustín Urzi är en hett eftertraktad spelare.

Tucker passade också på att kommentera vad som egentligen hände med Daniel Osvaldo.

”En dag bad han om att få tillåtelse att skippa en träningsdag (via zoom reds.anm) av personliga skäl och sedan efter det svarade han inte på meddelanden ifrån tränaren. Jag antar att uppehållet gjorde att han tröttnade på allting”.