Tre nya fall av Corona i Boca

Under tisdagen meddelade Boca Juniors att tre stycken nya fall av Corona hade upptäckts i truppen. Detta när dom genomförde nya tester i början av veckan.

Med tanke på att Coronafallen stiger konstant i landet, är det kanske inte särskilt konstigt att även spelarna i dom olika lagen drabbas. Nu meddelar Boca att dom har drabbats av tre nya Coronafall i truppen.

Det rör sig om Iván Marcone, Walter Bou och den unge talangen Agustín Lastra som drabbats. Samtliga av dessa kommer att hållas isolerade under den nästkommande tiden och detsamma gäller för övriga som tränat i samma grupp – Eduardo Salvio, Lisandro López och Emanuel Reynoso.

Truppen har nämligen varit indelad i mindre grupper och endast varit på planen samtidigt som dessa. Därför blir även dom spelarna isolerade under den resterande delen av veckan. Efter det ska nya tester göras för att se om spelarna kan återgå till träningen igen, eller inte.

Även San Lorenzo meddelade att man fått ett nytt fall av Corona i truppen. Det ska röra sig om nyförvärvet Jonathan Herrera som ännu inte anslutit sig till övriga i laget eftersom hans flickvän haft Corona.