Komar till Bulgarien?

Enligt uppgifter i Argentina visar bulgariska Ludogorets ett stort intresse för Talleres mittback Juan Komar.

Den bulgariske klubben ska dessutom redan ha lagt ett bud på spelaren. Förhoppningen ifrån Ludogorets ska ha varit att knyta till sig Komar på ett årslångt lån, med ett köpkrav till en fast summa, i slutet på detta.

Dock ska Talleres inte vara särskilt pigga på detta utan ser hellre att klubben, i sådana fall, köper loss Komar direkt. Sedan tidigare har den argentinska klubben sålt en drös med spelare under sommaren och dessutom avslutat ett flertal låneavtal för att dra ner på kostnaderna under Corona-pandemin.

Komar själv ska vara intresserad av ett Europaäventyr, men vill samtidigt att avtalet också ska vara fördelaktigt för Talleres. Frågan är också om en flytt till just Bulgarien är vad mittbacken hade hoppats på.