Racing jagar paraguayan

Racing Club sägs vara intresserade av paraguayanen Lorenzo Melgarejo som tidigare spelat för bl.a. Spartak Moskva.

Lorenzo Melgarejo är en vänsterytter som just nu står utan kontrakt efter att avtalet med ryska Spartak Moskva löpt ut. Där har paraguayenen tillbringat dom senaste fyra åren och vunnit såväl ligan som den ryska supercupen.

Nu sägs Melgarejo finnas med på Racings radar. Den argentinska klubben vill stärka upp sitt lag inför den kommande säsongen och Beccacece sägs vara angelägen om att få in ytterligare en yttermittfältare i truppen.

Den 30-årige Melgarejo har hunnit med att spela för en rad klubbar under sin karriär – däribland Benfica och Paços Ferreira i Portugal. Kontraktet som Racing sägs erbjuda paraguayanen kommer skrivas på två år och kan bli klart inom dom närmaste veckorna.