Nacho Fernández vill lämna River

River Plates mittfältsstjärna, Nacho Fernández, ska ha uttryckt en önskan om att lämna River för att gå till en liga där han kan tjäna avsevärt mycket mer pengar.

Nacho Fernández har varit en av den argentinska ligans bästa spelare under dom senaste säsongerna. I Gallardos lagbygge har han varit fundamental och gång på gång har hans uppoffrande spel varit till glädje för River.

Men nu kan mittfältaren vara på väg bort. Nacho ska ha begärt om att få lämna till en mer lukrativ liga för att tjäna lite mer pengar. Mittfältaren har hunnit fylla 30 år och möjligheten till ett utlandsäventyr blir mindre och mindre för varje säsong som går.

Enligt uppgifter i Argentina ska brasilianska Atlético Mineiro lagt ett bud på spelaren, så sent som i början av veckan. River ska dock ha avslagit anbudet och meddelat Nacho att man vill ha kvar honom, åtminstone, året ut.

Själv är inte Nacho svår utan kan tänka sig att vänta till slutet av året innan han lämnar för en ny klubb. Förutom Brasilien ska det även finnas intresse för mittfältaren ifrån USA, Mexiko och Kina.