Kommer Cerutti att stanna i San Lorenzo?

Ezequiel Cerutti har funnits med på planen när San Lorenzo genomfört sina lagträningar igen. Men har anfallaren verkligen en framtid i klubben?

Nej det har han inte. Egentligen skulle vi kunna nöja oss med det svaret. Cerutti separerades ifrån truppen redan i vintras då han hamnade i osämja med klubbledningen gällande en lönesänkning till följd av Corona-pandemin. Sedan dess har han inte spelat en enda minut för storklubben och lär med största sannolikhet inte göra det igen.

Senaste matchen Cerutti gjorde i San Lorenzo är så pass långt tillbaks som den 20 oktober ifjol. Trots att spelaren nu finns med på lagets träning finns det egentligen ingenting som tyder på att han bli kvar i klubben. Ceruttis agent har också bekräftat att flertalet klubbar följer anfallaren noga. Främst ska det finnas några uruguayanska föreningar som visat intresse för Cerutti.

Återkomsten till San Lorenzo under fjolåret blev verkligen inte vad varken klubben, eller anfallaren själv, hade hoppats på. Faktum är att Cerutti inte riktigt stått att känna igen sedan han lämnade San Lorenzo förra gången, under 2018, då för Saudiarabiska Al-Hilal.