Positiva besked för San Lorenzo – laget kan börja träna på måndag igen

Under gårdagen genomförde dom flesta lagen i Argentina sina Coronatester för att kunna dra igång lagträningen på måndag igen. San Lorenzo rapporterade in att samtliga 56 testade personer i laget – och staben var friska.

Den nye tränaren i San Lorenzo, Mariano Soso, fick ett bra beked under gårdagskvällen. Samtliga spelare och ledare som testades under gårdagen, för Coronaviruset, testades negativt. Därmed kan laget dra igång sin lagträning på måndag igen.

29 spelare genomförde testet. Dom som dock inte genomförde det var nyförvärven Jonathan Herrera och Franco Di Santo, där den förstnämnde hålls isolerad efter att hans flickvän smittats. Gabriel Gudiño, Diego Rodríguez, Alexis Castro samt bröderna Romero kommer att ansluta senare då samtliga genomfört sin karantä utomlands.

Dessa spelare genomförde testerna under gårdagen:

Målvakter: Sebastián Torrico, Fernando Monetti, Lautaro López Kaleniuk och Francisco Rivadeneira.

Försvarare: Gino Peruzzi, Andrés Herrera, Víctor Salazar, Fabricio Coloccini, Ramón Arias, Alejandro Donatti, Santiago Vergini, Francisco Flores, Gastón Hernández, Federico Gattoni, Bruno Pittón, Nicolás Fernández och Gabriel Rojas.

Mittfältare: Lucas Menossi, Juan Ramírez, Alexis Sabella, Matías Palacios, Julián Palacios och Ignacio Piatti.

Anfallare: Luis Sequeira, Mariano Peralta Bauer, Agustín Hausch, Alexander Díaz, Nicolás Fernández och Gonzalo Berterame.