Gaich skriver femårsavtal med CSKA Moskva

Det har varit klart ett tag nu men under onsdagen bekräftade den ryska klubben att man skriver ett femårsavtal med Adolfo Gaich.

Anfallaren lämnar därmed San Lorenzo för spel i den ryska ligan, som f.ö. drar igång på redan på lördag. I den matchen lär man givetvis få klara sig utan Gaich i laget som lär behöva en lång startsträcka efter att ha varit utan tävlingsmatcher sedan mars månad.

Gaich kommer till en klubb som kom fyra under den föregående säsongen och därmed ska spela i Europa League under hösten. I kontraktet finns en utköpsklausul som sägs ligga på 30,000,000 euro och San Lorenzo ska få 20% på en framtida försäljning.

Spontant känns det som att Gaich borde kunna passa bra in i det ryska laget med sin kompromisslösa spelstil och näsa för mål. Det är bara att hoppas att saker fortsätter på samma positiva väg som under det senaste året i San Lorenzo för den unge anfallaren.

Ryssarna ordnade fram en stridsvagn till Gaich, vid presentationen. Anfallaren kallas för El Tanque.