Fausto Vera: ”Jag har pratat med Gaich”

Argentinos defensive mittfältare Fausto Vera har lockat till sig intresse ifrån flera europeiska klubbar under sommaren.

Argentinos Juniors Fausto Vera omges av transferrykten och såväl CSKA Moskva som Ajax ska ha visat konktreta intressen för mittfältaren. Själv tar dock Vera det hela med ro och låter tiden ha sin gång.

”Jag känner mig lugn och tar saker dag för dag. Jag trivs bra i Argentinos, jag känner mig bekväm i klubben och känner att jag har mer att ge för såväl supportrarna som klubben i stort. Ifall det blir en försäljning längre fram, känner jag mig glad över att, i sådana fall, kunna bidra till att hjälpa Argentinos framåt i framtida projekt och utveckling”.

Under dagen presenterades Adolfo Gaich för CSKA Moskva och samma klubb ska också ha lagt ett bud på Vera motsvarande 5,000,000 euro – dock vill Argentinos ha det dubbla.

”Jag har pratat med Gaich och förhört mig lite om klubben, men även fast det inkommit ett bud känner jag mig lung kring det hela”.

Angående intresset ifrån Ajax då?

”Vilken spelare som helst skulle vilja spela i en klubb av den digniteten som varje år spelar i dom bästa europeiska turneringarna. Det är givetvis något som lockar, men jag fortsätter att arbeta tålmodigt och sätter min tilltro till att min representant och klubben väljer det bästa alternativet för mig”.