Agustín Urzi: ”Just nu tänker jag bara på Banfield”

En spelare som ofta har rykten omkring sig är Banfields unge yttermittfältare Agustín Urzi. Klubben behöver sälja under sommaren för att klara ekonomin och Urzi är en av kandidaterna.

Agustín Urzi är bara 20 år, men har redan hunnit presentera sig ordentligt i den argentinska ligan med sitt Banfield. Denna sommar kan bli ögonblicket då han tar steget till en större liga utomlands. Men än så länge har inget konkret dykt upp för yttermittfältaren att ta ställning till.

”Mitt huvud är helt inställt på Banfield eftersom hittills har det bara varit rykten. Ingen har ringt min representant och inga officiella bud har inkommit till klubben. Jag tänker bara på Banfield just nu. Jag vet att klubben behöver sälja denna sommar, och att jag är ett av alternativen, men hittils har det bara varit rykten och inget konkret. Just nu väntar vi bara på mer information inför återstarten av träningen”.

Igår kom beskedet att lagträningen drar igång igen på måndag den 10 augusti. Men hittills vet inte spelarna särskilt mycket om hur hela processen kommer att gå till.

”Imorgon (läs idag) ska vi träna via zoom och då kommer klubben säkert att informera oss mer kring detta”.