Pablo Mouche: ”Jag skulle gärna spela för Boca igen”

Den förre Boca-anfallaren Pablo Mouche säger i en intervju att han gärna skulle spela i den argentinska storklubben igen ifall chansen dök upp.

Pablo Mouche spelar just nu i chilenska Colo Colo, där det går väldigt bra för honom. Anfallaren har tidigare spelat för bl.a. Boca Juniors och San Lorenzo i Argentina. I den förstnämnde klubben fick han sitt stora genombrott och det är denna klubb som Mouche gärna skulle spela för igen.

”Jag hade gillat att spela där igen. Det var klubben där jag fick mitt genombrott, där jag upplevde många fina stunder och där jag vann flera titlar. Men jag skulle inte vilja säga att jag vill återvända just nu – det hade varit respektlöst mot Colo Colo och dess supportrar. Här trivs jag väldigt bra”.

Mouche under sejouren i Boca Juniors.

Mouches kontrakt, med den chilenska storklubben, går ut den sista december och vad som händer efter det, är ännu oklart.

”I december går mitt kontrakt ut och efter det vet jag inte vad som händer, men min högsta prioritering är att lyssna på vad Colo Colo vill. Jag trivs nämligen väldigt bra här. Men om det inte blir någon förlängning får Boca gärna höra av sig. Det hade varit en enorm glädje i sådana fall”.