Giovanni Simeone om vänskapen med Nández: ”Han är lite galen”

I en lång intervju med Olé berättar Cagliaris anfallare om sin karriär i stort, men även vänskapen med Nahitan Nández.

Under fjolårssommaren gick såväl Giovanni Simeone som Nahitan Nández till italienska Cagliari – anfallare ifrån Fiorentina och mittfältaren ifrån Boca Juniors. I den italienska klubben har dom båda blivit nära vänner.

”Vi har en väldigt bra relation. Han är väldigt enkel och lugn. Men ibland kan han vara ganska galen, lugn är han mest när vi är ensamma. Han är en typ av person som det aldrig är tråkigt att vara omkring. Han skämtar alltid med alla, jag är också sådan, men han är lite mer. Vi har många saker gemensamt. Vi gillar fiske, bilar och givetvis asados. Vi går alltid ut tillsammans”.

Man skulle kunna tänka sig att det finns lite rivalitet mellan spelarna då Simeone är en f.d. River-spelare medan Nández spelat i Boca Juniors. Men det verkar inte vara något problem.

”Jag har stor respekt för honom, han var en väldigt viktig spelare för Boca. Jag ger mig inte på honom för detta och inte han på mig heller”.