Argentinos är intresserade av Braian Romero

Argentinos Juniors har redan varit aktiva under transferfönstret denna sommar. Men trots det verkar inte tränaren Diego Dabove vara nöjd, utan har ställt in siktet på Independiente Braian Romero.

Anfallaren Braian Romero har faktiskt ett förflutet i Argentinos. Här spelade han mellan 2016 och 2018 innan han lämnade för just Independiente. I storklubben har han fått varierande med speltid och frågan är om han finns med i tränare Pusineris framtidsplaner.

Argentinos ska ha inlett förhandlingar med Independiente om anfallare och ska vilja involvera mittbacken Jonathan Galván i affären. Dock är inte Independiente intresserade av detta, utan har lagt ett motbud där vänsterbacken Elías Gómez ingår istället. Det ska inte Argentinos vara lika sugna på då Gómez är en självklar pjäs i Daboves lag.

Argentinos köpte loss Gómez ifrån Rosario Central 2018 och sedan dess har han varit lagets solklare vänsterback. Just nu står Independiente och Argentinos Juniors en bra bit ifrån varandra i förhandlingar kring Romero – men än kan mycket fortfarande hända.