Fausto Vera – en jagad man

Argentinos Juniors mittfältare har varit en jagad spelare under sommaren och nu har Argentinos mottagit ett bud som man avslagit. Lämnar Fausto Vera under sommaren?

Det är den ryska storklubben CSKA Moskva som lagt ett bud på 5,000,000 euro för Fausto Vera, men den argentinske klubben vill ha det dubbla. Den ryska storklubben är onekligen på värvningshumör denna sommar då man redan gjort klart med San Lorenzos Adolfo Gaich för 8,500,000 euro.

Argentinos Juniors väntar nu på att ett bättre bud ska komma ifrån den ryska klubben inom dom närmaste dagarna. Tidigare har det även ryktats om att holländska Ajax ska ha haft Vera på sin radar, men något konkret bud ska inte ha kommit därifrån.

Vera i duell med Bocas Frank Fabra.

Vera har hunnit fylla 20 år, men har redan spelat i Argentinos seniorlag sedan 2018. Han har också hunnit med att spela i flera av Argentinas ungdomslag. Den unge mittfältaren är ingen poängmaskin, men har andra – defensiva – kvalitéer som säkerligen lockar många utländska klubbar.