San Lorenzo bekräftar försäljningen av Gaich: ”Förväntar mig att vi ses igen”

Att Adolfo Gaich skulle skriva på för ryska CSKA Moskva har känts ganska klart ett tag nu. Idag bekräftade också San Lorenzo att anfallaren nu lämnar klubben.

Adolfo Gaich har varit ett jagat namn under sommaren och tillslut föll valet på ryska CSKA Moskva. Den ryska klubben betalar 8,500,000 euro och San Lorenzo har dessutom en vidarförsäljningsklausul på anfallaren.

I ett emotionellt meddelande på klubbens hemsida tar Gaich farväl av klubben och dess supportrar.

”Jag ville göra denna video för att ta farväl av San Lorenzos supportrar, jag vill att dom ska veta att jag kommer attbfortsätta följa er oavsett var jag befinner mig. Jag är också väldigt tacksam för alla som stöttat mig sedan jag kom till klubben. Jag föräntar mig att jag någon gång i framtiden kommer dra på mig San Lorenzos tröja igen. En stor kram till er alla”.

Adolfo Gaich kom till San Lorenzos ungdomslag som 15-åring och fick göra debut i seniortruppen 2018 under tränaren Claudio Biaggio. Totalt blev det 28 matcher och 8 gjorda mål i A-laget för anfallaren.

¡Hasta luego Gaich!