Huracán drömmer om Osvaldo

Huracán drömmer om en återkomst i klubben för Daniel Osvaldo. Men är spelaren själv intresserad?

Daniel Osvaldos framtid är högst osäker. Anfallaren kommer med största sannolikhet inte att fortsätta i Banfield, men frågan är om han lägger av igen – eller om han kan tänka sig att gå till någon annan klubb.

I Huracán drömmer man om att anfallaren ska kunna tänka sig att spela för klubben igen. Osvaldo tillhörde nämligen föreningen mellan 2000 och 2006 – där han först kom fram i ungdomslaget och sedan fick chansen i seniortruppen som 19-åring.

Huracáns nuvarande tränare Israel Damonte bekräftar att han skrivit ett meddelande till Osvaldo och hört sig för kring hans framtidsplaner, men att han ännu inte fått något svar.

”I och med att ingen vet ifall han ska fortsätta i Banfield eller inte, passade jag på att skriva ett meddelande till honom. Men ännu har jag inte fått något svar. Osvaldo är fortfarande ung och har säkert mer att ge. Men för att komma till vår klubb måste spelaren själv ha en vilja att göra det”.

I Huracáns A-lag spelade Osvaldo bara en säsong. Under denna gjorde han nio mål på trettiotre matcher innan han gick vidare till italienska Atalanta.

Får vi se en återkomst i El Globo?