Pratto ser ut att stanna i River: ”Han trivs bra här”

Lucas Pratto har varit en av dom spelarna som ryktats bort ifrån River under sommaren. Men enligt spelarens agent finns inget konkret intresse för anfallaren, samtidigt som han själv gärna fortsätter i storklubben.

Det är Prattos agent, Gustavo Goñi, som uttalat sig om spelarens framtid.

”Just nu finns det inget konkret intresse utifrån. Han är River-spelare och trivs väldigt bra här. Han väntar på att träningen ska kunna återupptas och få göra det som alla spelare tycker mest om, vilket är att träna och spela matcher varje helg”.

Pratto har haft svårt att komma tillbaks till den nivå som han hade innan sin segdragna skada och har, allt som oftast, hamnat utanför Gallardos startelva. Om anfallaren lyckas hitta tillbaks till gammalt gott slag igen blir han nästan som ett nyförvärv för River Plate till den kommande säsongen.