Colón förbannade på Talleres: ”Det är illojalt”

Hittills har Talleres mest varit aktiva på transfermarknaden, denna sommar, när det gäller att sälja spelare. Men nu börjar klubben röra på sig vad det gäller värvningar och har redan hunnit med att reta upp en ligakonkurrent. 

Det är högerbacken Alex Vigo – som tillvardags spelar i Colón de Santa Fe – som fångat Talleres uppmärksamhet. Spelaren har tillhört Colón under hela sin karriär och den 21-årige backen har varit given i Eduardo Domínguez lagbygge. 

Nu ska Talleres ha lagt ett första bud som klubben ifrån Santa Fe har avslagit. Utöver detta är Colón dessutom förbannade på Talleres eftersom man, enligt dom, tog kontakt med spelaren först. Klubbens president, José Vignatti, har uttalat sig om sin syn på saken.

”Det som Talleres gjorde smärtade mig djupt, det var illojalt. Det är tredje gången som jag ger dom ett nej. Sen går dom till spelaren först och inte till oss i klubben, vilket är felaktigt gjort”.

Vignatti är ordentligt förbannad på Córdobaklubben och slår fast att Talleres kan se sig i stjärnorna efter värvningen eftersom klubbar av River Plates dignitet också är intresserade. Alex Vigo har kontrakt med Colón till 2023 och känslan är att prislappen kan vara i dyraste lag för Talleres – inte gjorde konflikten heller saken bättre.