Franco Soldano är nära en förlängningen med Boca

Franco Soldano var utlånad ifrån grekiska Olympiakos under den föregående säsongen och även om det kontraktet har löpt ut, hoppas såväl Boca som spelaren själv, att man ska lyckas nå en ny överenskommelse.

Franco Soldanos lånekontrakt med Boca gick ut den siste juni, men spelaren själv är trots detta fast besluten om att stanna. Även den argentinska storklubben vill få till en förlängning och nu ser man ut att vara nära en överenskommelse med Olympiakos.

Den grekiska klubben vill ha 300,000 dollar för ett nytt lån medan Boca hittills enbart har erbjudit 100,000. Dock tyder det mesta på att denna, i sammanhanget, betydelselösa skillnaden kommer att lösas. När allt kommer omkring vill såväl spelaren som klubben att en fortsättning ska bli verklighet – nu fattas bara den sista lilla detaljen.