Central Córdoba har siktet inställt på flera Racingspelare

Central Córdoba har varit hyfsat aktiva under sommarens transferfönster och har nu riktat blickarna mot Racing Clubs oönskade spelare.

Det sägs att den förste Racing-spelaren som kommer bli klar för laget ifrån Santiago del Estero är Santiago Rosales. Mittfältaren har inte spelat i Racing Club under dom senaste säsongerna utan har varit utlånad till Olimpia (Paraguay), Gimnasia och Patronato. Nu ska Rosales vara klar för Central Córdoba på ytterligare ett lån – denna gång 18 månader med köpoption.

Central Córdobas sportchef, Alexis Ferrero, har uttalat sig positivt kring Rosales och menat att man ”är nära att hitta en lösning med spelaren”. Utöver denna värvning ska klubben dessutom vara intresserade av högerbacken Gonzalo Piovi och mittfältaren Mariano Bareiro – både i Racing, och inte med i tränare Beccaceces framtida planer.

Klubben ifrån Santiago del Estero jobbar på och rustar inför nästa säsong.