Talleres bekräftar försäljningen av Cubas

Det har varit mer eller mindre klart ett tag nu, men det var först idag som en officiell bekräftelse kom ifrån Talleres sida. Klubben säljer Cubas till franska Nîmes.

Sedan tidigare har Talleres sålt Facundo Medina under sommaren och nu kan alltså även Andrés Cubas adderas till denna lista. Den 24-årige mittfältaren skriver på för franska Nîmes och går alltså till samma liga som Medina gjorde (han gick till Lens).

Talleres bekräftar att man kommer få 3,4 miljoner dollar för spelaren som kom till klubben 2018 ifrån Defensa y Justicia. Totalt blev det 38 matcher i den blåvita tröjan och ett gjort mål för Cubas.

Córdobaklubben kommer med all sannolikhet att sälja fler spelare under detta fönster då det finns ett stort intresse för såväl anfallsstjärnan Nahuel Bustos som målvakten Guido Herrera. Pengarna kommer väl till pass i dessa ansträngda tider och hjälper till att täppa igen alla håll som finns i föreningen.